KUNST IN HET LANDSCHAP

Zoek eerst een geschikte plaats voor jouw kunstwerk. De kracht van landschapskunst is dat het kunstwerk past in het landschap. Een boomstam, een geultje, vormen van rotsen of in de ondergrond zijn de basis van het kunstwerk.

Je kan abstracte vormen leggen: cirkels, stapels, kaders en lijnen of figuren maken, zoals mensen, dieren en voertuigen. Dan zorg je voor de invulling, met verschillende materialen en kleuren. je kunt spelen met licht en donker

Met natuurlijke klei kan je een aantal dingen vastmaken of verstevigen (bv. op een boomstam of een tak). Landschapskunst is vergankelijk. Maak dus foto’s als je jouw kunstwerk wil bewaren. Hieronder enkele voorbeelden:

      60-90 minuten
         
      Buiten / in het bos
         
      Buitenleven
         
      Expressie
         
      Explorers (15-18 jaar)

 

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2021 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.