Knikkerbaan

Een tijdje geleden waren twee nederlandse broers in het nieuws die hele leuke knikkerbanen maakten. Je kunt hier hun filmpje zien.

Je unt ook jouw eigen knikkerbaan maken. Het enige dat je nodig hebt is een helling, zodat de knikkers naar beneden kunnen rollen en veel fantasie.

Bedenk eerst in grote lijnen hoe je baan gaat lopen. Dan graaf je hem langzaam uit.
Je kunt ook een splitsing maken, die later weer bij elkaar komt.

Wanneer jouw baan klaar is kun je net als in het filmpje een wedstrijdje doen.
Welke knikker word jouw kampioen?

30-60 minuten

Buiten