Keuzespeurtocht

Raksha wil, als moederwolf, haar welpen graag het belang leren van het maken van de juiste keuzes. Soms doet ze dit door de welpen van tevoren te waarschuwen voor gevaren, andere keren door de welpen een paar keer goed de neus te laten stoten.

Voor deze activiteit laat Raksha ze zelf de gevolgen ervaren. De welpen volgen een spoor van vragen/stellingen, waarbij steeds enkele keuzemogelijkheden gegeven worden. Elke keuzemogelijkheid staat voor een nummer waar de welpen daarna naartoe moeten. Welke welp (of welpengroepje) kan er de meeste punten verzamelen voordat hij/zij uit het vragendoolhof vrij komt? 

      15 minuten
         
      Online
         
      Sport & Spel
         
      Samenleving
         
      Welpen (7-11 jaar)

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2020 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.