scouting kleurplaten

Bevers
Stuiter verveelt zich. Keet Kleur heeft een idee: Ze print een paar kleurplaten uit om samen met stuiter te gaan kleuren! Deze kunnen ze later op de bus doen om naar oma (of een andere eenzame oudere) te sturen. Is dat niet een goed idee!

Welpen
Mor de pauw laat bij de Guhagrotten al zijn mooie kleuren zien. Mowgli en Shanti gaan hem proberen zo goed mogelijk in te kleuren. En de andere jungle dieren natuurlijk ook! Maar wat doen we nou met al deze mooie tekeningen? Akela lijkt het een goed idee om deze te versturen naar eenzame ouderen.

Activiteit
De jeugdleden kleuren een Scouting kleurplaat tijdens het thuis zitten, Deze kleurplaten worden verstuurd naar medemensen die een tekening of kaart kunnen gebruiken. Of tijdens een rustmoment op kamp.

 

      30-60 minuten
         
      Binnen
         
      Expressie
         
      Bevers (5-7 jaar)
         
      Welpen (7-11 jaar)

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2020 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.