Koningsdagthuis.nl: laat je zien!

De verjaardag van onze koning is dit jaar anders dan anders. Toch willen we samen een onvergetelijke dag beleven. Dit kunnen we niet zonder jou! Deel jouw Koningsdagactiviteit op Nederland, van muziek en dans tot aan cabaret en quizzen. Samen vieren we oranje.

We vieren Koningsdag volgens de traditie: we luiden de klokken, we zingen het Wilhelmus en we toosten op onze gezondheid. Zowel bekende artiesten als jij en ik delen activiteiten, gewoon thuis vanuit de woonkamer.

27 april bekijk jij al deze activiteiten, vanuit jouw buurt en de rest van Nederland, op www.koningsdagthuis.nl.

Zet de tompoucen maar klaar!

Varieert

Binnen / thuis