Ontdek Scoutinglandgoed Zeewolde

Op Paaszaterdag en 2e Paasdag kan jij laten andere deelnemers laten merken hoeveel jij al weet van Scoutinglandgoed Zeewolde. Vanaf 14.00 uur nemen we je mee in een online quiz met 30 meerkeuzevragen en 5 opdrachten. We vragen je de haren van het hoofd om je kennis van Scoutinglandgoed Zeewolde en de directe omgeving te testen. Vragen waarbij je echt even goed internet moet afstruinen, maar ook vragen die heel simpel zijn. Na deze quiz weet jij nog meer over Scoutinglandgoed Zeewolde. Als je in 2022 dan bij ons op HIT komt, weet jij je weg op dit bijzondere terrein zo te vinden!

Het leukste is als je je opgeeft als koppel (dus 2 personen), omdat je dan elkaar kunt afwisselen in het opzoeken en geven van antwoorden; wil je met meer mensen mee doen? Prima, maar geef dan wel even de namen door.

In de week voorafgaand aan Pasen2021 delen wij meer informatie met je dus houdt je e-mailbox goed in de gaten.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Varieert
Digitaal
HIT Zeewolde

Copyright © 2021 Scouting Nederland.