Wat een DRAMA! - Online TheaterHIT

Als TheaterHIT zit drama in ons bloed en kunnen we goed met dramatische omstandigheden omgaan. Daarom zetten we dit jaar graag een kleinere versie van onze TheaterHIT online voort. Jullie zullen leren over spel, stemgebruik en het schrijven van een scène. Zelf gaan jullie dan, met hulp van vrienden/vriendinnen, broers/zussen, je ouders of opa en oma, ook echt je eigen theaterstuk maken! Deze sturen jullie naar ons op en wij zullen ze allemaal bekijken en onze reacties geven. Zo kunnen jullie alvast proeven hoe een TheaterHIT in het echt zou zijn.

Deze online TheaterHIT zal plaatsvinden in het paasweekend op zaterdag 3 en zondag 4 april. Op zaterdag zullen wij in de ochtend zo’n 2 uur lang interactieve workshops over theater geven. Hierna krijgen jullie zelf de tijd om aan de slag te gaan met je theaterstuk. Aan het einde van de middag spreken we elkaar weer online voor een leuke activiteit.

Op zondag kunnen jullie verder werken aan je theaterstuk dat je aan het begin van de middag naar ons op zult sturen. Wij zullen die gaan bekijken en aan het einde van de middag sluiten we gezamenlijk dit online kamp weer af. Op welk platform deze activiteit plaats zal vinden, de link hiervoor en de exacte tijden waarop wij jullie online verwachten worden na de aanmelding doorgeven.

Als je met een vriend/vriendin of broer/zus mee wilt doen aan deze activiteit hoeft slechts één iemand zich aan te melden. Jullie worden dan wel verwacht via één computer mee te doen met de online momenten. Doe je alleen mee, hou er dan rekening mee dat het fijn kan zijn dat er iemand is die je kan helpen met je eigen theaterstuk uitvoeren.

Met deze kleine TheaterHIT willen we jullie een leuk paasweekend vol theater en Scouting geven! Hopelijk zien we jullie volgend jaar dan in het echt terug op onze TheaterHIT: Campsite in the spotlight :D

Aan de online TheaterHIT kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Varieert
Thuis
HIT Mook

Copyright © 2021 Scouting Nederland.