Zeeuwse Paaspuzzeltocht 2021 - Leeftijd: 10+

Heb je deze Pasen zin om er een dagje op uit te trekken en even lekker je hersenen aan het werk te zetten, met je hoofd in de zon en de zeewind door je haar? Schrijf je dan in voor de Paaspuzzeltocht 2021, vanaf 10 jaar tot 80+! 

Speur samen met je gezin of coronaproof met vrienden naar de oplossingen en rij (in je eigen auto) zondag 4 april een mooie tocht, kriskras door Zeeland. Over dijken, door de polder, langs de fenomenale lentepracht in de boomgaard. 

De tocht duurt ongeveer 5 uur, exclusief een lunchpauze.Ligt er natuurlijk ook aan of je een beetje goed kan puzzelen en navigeren! 

Je krijgt een startlocatie in de provincie Zeeland en de starttijden zullen uit elkaar liggen zodat we zo min mogelijk opstoppingen hebben.

Er kunnen 45 auto's meedoen. In de auto zit je natuurlijk met je eigen huishouden of coronaproof met je vrienden. Je krijgt na je aanmelding de rest van de informatie via de email thuisgestuurd. 

De organisatie van de BAPT ( Bourgondische Autopuzzeltocht ) zet elk jaar een driedaagse paastocht uit voor de HIT van Scouting Nederland. Dit jaar is dat niet mogelijk maar doen we dat voor scouts en niet-scouts om zo op zondag 4 april toch nog een leuke activiteit te hebben in deze gekke tijden! 

** De Zeeuwse Paaspuzzeltocht zit VOL! Inschrijven is niet meer mogelijk. **
 
Varieert
Zeeland
Scouts (11-15 jaar)
Explorers (15-18 jaar)
Roverscouts (18-21 jaar)
HIT Zeeland

Deze website is door Scouting Nederland ontwikkeld. Alle activiteiten op de website zijn ook terug te vinden op activiteitenbank.scouting.nl.

Copyright © 2021 Scouting Nederland.

Beeldbellen
Soms is beeldbellen of chatten onderdeel van de activiteiten die we aanbieden. Let op dat het medium dat je gebruikt veilig is voor kinderen en jongeren. Houd je aan de gebruikersvoorwaarden van het platform, de geldende leeftijdsgrenzen, de privacyregels en heb oog voor sociale veiligheid.